Tientallen positieve reacties op ons Hollands Dagboek NRC


Wat een fijne en positieve reacties hebben mijn vrouw en ik gekregen over het artikel in Hollands Dagboek van NRC Weekend afgelopen week. Van donderdag tot donderdag, midden in de actieweek en debatten over het PGB beschreef Michelle ons gezin en onze belevenissen over een gezin met PGB-hulp en veel zorg.

Reacties als: ‘Zo uit het hart geschreven’ en ‘Nu wordt het ons pas duidelijk hoe een zorggezin de vele bordjes omhoog houdt met behulp van een PGB’. De redactie van NRC complimenteerde ons over de positieve wijze waarop wij omgaan met ons ernstig gehandicapte kind. Veel herkenning ook van mensen met een PGB voor dochter of zoon.

We hebben dit geschreven om iedereen met een PGB een hart onder de riem te steken. Geschreven omdat we menen dat dit soort verhalen het verschil kunnen maken in de discussie over het welles en nietes rondom het afschaffen van het PGB. Via deze blog nogmaals bedankt voor de vele hartverwarmende reacties van allen die de moeite namen om te reageren. Ook de reacties van de landelijke politiek. We zijn hier erg blij mee, want dat betekent dat we niet voor niets vechten voor het behoud van eigen regie over de eigen zorginkoop en je eigen gezinssituatie.

Als iemand de pdf wil hebben van dit artikel kunnen jullie ons een email sturen (info@draoidh.nl)

Advertenties

3 gedachtes over “Tientallen positieve reacties op ons Hollands Dagboek NRC

  1. Wat een indrukwekkend stuk om te lezen.
    Ik volg je al langer en weet dus wel een beetje wat je zo doet, maar nu pas dringt het door hoeveel extra werk ‘elke nacht slapen’, ‘een paar nachtjes weg’ en ‘een weekend zonder hulp’ betekenen.

    Sterke! En… Heel veel plezier!
    Jullie zijn fantastisch volgens mij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s