Wie is Marcel Kolder

Happy communicatieman, dadaviseur, schrijver & designer. Gek op purpose marketing & duurzame transitie. Kwartiermaker.

Als schrijver, journalist, performer, adviseur, ontwerper, bouwer en cartoonist laat ik het denken over stad en land, burger en overheid kantelen.

Als burger werk ik aan de cohesie van mijn woon- en werkstad. Groot- maar ook kleinschalig, want wie het kleine niet eert. Door mee te werken aan vele kleine energiegevende zaken, vaak onbetaald. Verder ben ik energievretend onderdeel van het leukste gezin van Nederland. Een gezegend man dus.

mkb-2014-small

Al 25 jaar ondernemer. Kan snel situaties doorgronden, gedreven in het ontwikkelen van de organisatiecommunicatie en strategie in organisaties, is goed in staat mensen te motiveren en te enthousiasmeren, is creatief, innoveert (duurzaam en maatschappelijk) en is een krachtige verbeelder. Een doener met open mind en visie waarbij mens en omgeving centraal staan met een goed gevoel voor humor.

Momenteel maak ik de eerste stappen aan het zetten in de maakindustrie: De nieuwe toekomst van Nederland. Met mijn nieuwe bedrijf The Minimono Company: the sustainable citykiosk. Het behoort tot de MKB innovatietop 2014. Je vindt hier meer over op http://www.minimono.nl.

Verder ook eigenaar van het creatief organisatieadvies en communicatiebureau Draoidh. http://www.draoidh.nl Ik werk voor multinationals, middenbedrijf en overheid.

12 reacties op “Wie is Marcel Kolder”

Hallo Marcel, ik zag net de debat-uitzending op Uitzending gemist. Ik vroeg me af of je misschien van Quantum-Touch gehoord hebt. Het is een energietechniek die ook inzetbaar is bij scoliose. Als je interesse hebt in meer informatie, ik ben hier sinds twee jaar mee bezig, maar ik kan je ook referenties geven (of zoek op internet). Wellicht hoeft je dochter niet geopereerd te worden en kan het met een tot een aantal sessies gecorrigeerd worden. Er zijn veel mensen met o.a. problemen aan het skelet die hierdoor geholpen zijn.

Ik heb met zeer veel interesse jouw blogs (vooral de laatste paar) gelezen en ik ben het VOLKOMEN met je eens!! Jammer genoeg zijn er nog steeds ene groot deel van de bevolking die de waarheid over ‘ons’ kabinet niet in willen zien of hun kop in het zand steken omdat zij ‘toch niet geraakt worden’. Ga ajb door met deze GEWELDIGE blogs, en publiceer ze op ALLE social media!! I’d be happy to share them with my friends.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s